Yakında okul müdürlüğü, müdür yardımcılığı tarih olacak!

Yakında okul müdürlüğü, müdür yardımcılığı tarih olacak!

Yakında okul müdürlüğü, müdür yardımcılığı tarih olacak!

Günümüzde, teknoloji çağında pek çok adım atılıyor. Yapay zekalar, robotlar, akıllı telefonlar derken yeni gelişmeler eski alışkanlıkları geride bırakıyor. Dolayısıyla gelişen çağa ayak uydurmak gerekiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı da bu minvalde pek çok adım attı. Gelişen teknoloji ve son zamanlarda ciddi gelişim yaşanan yapay zeka sonucu ileride pek çok mesleğe ihtiyaç duyulmamasına yol açacak.

Sosyal medyada bir kullanıcı bu minvalde fikrini beyan etti. Teknolojik gelişmeler ve yapay zeka dolayısıyla yakın tarihte okul müdür yardımcılığı ve hatta müdüriyetliğin kalkacağını savundu.

Öğretmen olduğu düşünülen bir kullanıcı,

''Yakın tarihte okulumuzda yoklamayı artık telefonlar üzerinden alacağız. Okul müdürü söyledi, artık kağıt üzerinden yoklama işi iptal. Kişisel görüş olarak söylüyorum. Bu ve buna benzer gelişmeler giderek artacak. Sonuç olarak okul müdür yardımcılığı ve müdüriyetliğin yakın zamanda tarihe karışacağını düşünüyorum.'' dedi.

Mebpersonel.org / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

47 Yorum