En sağlam kulis bilgisi geldi: Kabineden o isimler ayrılabilir

En sağlam kulis bilgisi geldi: Kabineden o isimler ayrılabilir

En sağlam kulis bilgisi geldi: Kabineden o isimler ayrılabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu açıklamada kabine değişikliği sinyallerini vermişti. Yapmış olduğu açıklama sonrası kulis bilgileri gelmeye başladı. Vatandaşlar merak ediyor. Kabineden hangi bakanlar ayrılabilir? Hangileri görevde kalacak? İşte detaylar..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arnavutluk dönüşünde gazetecilere yaptığı açıklamada, “Genel başkan yardımcıları ve kabinede bazı değişiklikler olabilir, duruma göre değerlendirme yapacağız” sözleriyle kabine hakkında iddialar ortaya atılmaya başlandı.

Bir parti yetkilisi, "Bakanlarla ilgili sorunlar varsa, bu sorunlar büyümeden görevden alınmaları gerekir," diyerek değişikliklerin önemine vurgu yaptı.

Konu hakkında ise kulisler gelmeye devam ediyor. Bazı iddialar ortaya atılsa da en sağlam kulis bilgilerine göre hangi isimler görevden alınabilir?

Ticaret Bakanı Ömer Bolat,

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın görevden alınması en yüksek ihtimal bakanlar olarak değerlendiriliyor.

Bu isimlerin hem milletvekillerinden hem de halktan tepki aldığı ifade ediliyor.

Tarım Bakanı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın da zaman zaman eleştirildiği ancak bazı çevrelerin bu eleştirilerin haksız olduğunu savunduğu belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum