En az 1500 kişilik güvenlik personel alımı yapılacak! Başvuru şartları neler?

En az 1500 kişilik güvenlik personel alımı yapılacak! Başvuru şartları neler?

Güvenlik personeli olarak bilinmekte olan ve ülkemizin pek çok yerinde kamuda ve özel sektörde görevli olan personel alımı için İŞKUR başlangıç yaptı. Söz konusu güvenlik personeli alımı için hangi özellikler aranıyor? İşte detaylar…

Özel sektörde kendisine önemli bir istihdam alanı bulan güvenlik personeli alımı için İŞKUR düğmeye bastı. Bu kapsamda İŞKUR silahlı ve Silahsız güvenlik personeli alımı için 1500 kişinin üzerinde ihtiyaç yayımladı.

Güvenlik personeli için hangi şartlar aranıyor?

Söz konusu güvenlik personeli olarak belirtilmiş olan kişilerin kadrolarda görev alabilmek için en az lise mezunu olması gerekmektedir. Güvenlik kadrosuna yönelik olarak edilmesi gereken sertifikalara sahip olması da aranan şartlar arasındadır.

Bu kapsamda söz konusu güvenlik personeli olarak görevlendirilecek olan personelin İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunması gerekmektedir. Aynı zamanda başvuruda bulunacak olan erkek adayların askerlikle ilişkilerini bulunmaması da oldukça önemlidir. Tüm bunların yanında söz konusu başvuruda bulunacak adayların adli sicilinin de temiz olması aranan özellikler arasında yer almaktadır.

Güvenlik personel alımı için boş kadro bulunuyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı gibi kamu kurumlarında da bahsi geçen güvenlik personeli alımı için boş kadrolar bulunmaktadır.

Bu kapsamda söz konusu başvurular https://esube.iskur.gov.tr/istihdam/AcikIsIlanAra.aspx linki üzerinden yapılacaktır. Adayların söz konusu başvuruları yapabilmeleri için e-devlet şifrelerinin olması gerekmektedir.

Bahsi geçen başvurular ülkemizin 81 ilinin birçoğunda bulunmaktadır. Söz konusu başvurular için belirtilen iş ilanlarının bazılarında Asgari ücretin daha üzerinde maaşla iş teklif eden kurumlar da mevcuttur.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum