Öğretmen görüşmeleri için randevu sistemi başladı! 15 dakika ile sınırlı!

Öğretmen görüşmeleri için randevu sistemi başladı! 15 dakika ile sınırlı!

Okul müdürleri tarafında yapılan bu uygulama ile, öğretmenlerin de uygunluk durumlarına bakılarak veli görüşmelerinde randevu kayıt ekranını yeniden aktif hale getirildi. İşte detaylar…

Veliler öğrencisi için ihtiyaç duyduğu durumlarda öğretmenlerle iletişime geçebilmek için artık randevu kayıt sistemini kullanacak. Veli okula gelmeden önce sistem üzerinden önce bir kontrol edecek. Öğretmenin o haftalık takviminde hangi günlerin müsait olduğunu görüntüleyebilecek.

Veli görüşmesi için randevu şart!

Öğretmenlerin müsaitlik durumunu kontrol eden veli ardından kayıt oluşturacak. Okul müdürü tarafından hazırlanan bu programın neticesinde oluşturulan kayıt öğretmenlere iletilecek ve öğretmen belirtilen gün ve saatte uygunluğu bulunuyorsa görüşme sağlanabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın geçtiğimiz yıl başlatmış olduğu bu yeni uygulama oldukça yerinde ve kararlı bir adım olarak görülüyor.

Veli randevu sistemi 15 dakikayı geçmeyecek

Veli randevu sistemi 2024-2025 eğitim öğretim yılında da aktif bir şekilde kullanılacak. Okulların bu konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunmaya başladı. Özellikle o paylaşımlarda şu not dikkatlerden kaçmadı

“Öğrencilerin güvenliği gereği öğrencilerin okulda olduğu saatlerde yetişkinlerin okula girmesine müsaade edilmeyecektir. Veliler öğretmenlerle görüşebilmek için ayarlanan program üzerinden randevu oluşturacak. Onun dışında okullara özellikle koridor ve sınıflara velilerin girişi yasak.

Öğretmen ve veli görüşmeleri ise en fazla 15 dakika olabilecek. Öğretmenin görüşme öncesi ya da sonrasında dersi olabileceği düşünülerek belirtilen süreye dikkat edilmesi isteniyor.”

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum