Milli Eğitim Bakanlığından öğretmenlere jest!

Milli Eğitim Bakanlığından öğretmenlere jest!

Milli Eğitim Bakanlığından öğretmenlere jest!

Milli Eğitim Bakanlığından öğretmenlere jest geldi. Bilindiği üzere öğretmenevleri tartışma konusu olmaya devam ediyor. Öğretmenevi dense de sivillerin konakladığı, öğretmenlerin yer bulmakta çok zorlandıkları öğretmenevlerinde geçen yıl yüzde 50 öğretmen konaklamak zorunda yönetmeliği çıkarılmıştı.

Öğretmenevlerini öğretmenlerin sahiplenmesi için Milli Eğitim Bakanlığından anket çalışması geldi. Buna göre öğretmenevlerinde kafelerin ismini ve genel atmosferini öğretmenler ortak olarak belirleyecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere gönderilen mesaj şu şekilde:

"Değerli Öğretmenlerimiz, Öğretmenevlerimiz bünyesinde hizmet veren kafelerimizi standarda kavuşturarak kalitesini artırmak için bir çalışma başlatıyoruz. Bu süreçte öncelikle kafelerimiz için ortak bir isim belirlemek istiyor, sizlerin fikir ve önerilerini son derece kıymetli buluyoruz.

Kafelerimizin ismini birlikte belirlemek, bizlere ait olan bu alanın ruhunu ve kimliğini ortaya koymanın yanı sıra aidiyet duygularımızı da güçlendirecektir. Bu nedenle sizlere yönelik bir anket hazırladık. Anket sayesinde kafelerimizin ismini ve genel atmosferini ortak bir şekilde belirleyeceğiz. Lütfen, anketimize katılarak fikirlerinizi bizimle paylaşın! Katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımızla"

Mebpersonel.org / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

49 Yorum