İl Milli Eğitim Müdürü :Bakanlığımız böyle takdir etmiştir

İl Milli Eğitim Müdürü :Bakanlığımız böyle takdir etmiştir

İl Milli Eğitim Müdürü :Bakanlığımız böyle takdir etmiştir

HÜSEYİN TERZİ- Trabzon'da ilçe milli eğitim müdürlerinin görev yerleri değişmeye devam ediyor. Beşikdüzü İlçe Milil Eğitim Müdürü Emrah Demiral Tonya'ya, Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Demiral da Tonya'ya atanmıştı. Şimdi de Araklı ve Arsin İlçelerinde ilçe milli eğitim müdürleri değişti. Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, Arsin'e atanırken Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ da Araklı'ya atandı.

TARTIŞMALARA NEDEN OLDU

Bu görev değişiklikleri kamuoyunda tartışmaları da beraberinde getirdi. Bilindiği üzere İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak bu görev değişikliklerine tepki göstermişti. Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

BASİT KONULAR DEĞİL

Görev değişikliklerinin kamuoyunda bazı rahatsızlıklara ve tartışmalara neden olduğunun hatırlatılması üzere İl Milli Eğitim Müdürü Uygun şöyle cevap verdi: "Kamuoyunun çok da rahatsız olduğu bir konu yoktur. Bu atamalar tamamen bakanlığımızın takdiridir. Bu işler öyle basit konular değildir. Bakanlığımız böyle takdir etmiştir" dedi.

ERKAN'IN KENDİ TAKDİRİ

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Muhammet Erkan'ın konuyla ilgili göstermiş olduğu tepkinin de kendisine hatırlatılması üzerine Uygun, "O, kendi takdiridir. Çok da cevap verecek bir durum yok" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

14 Yorum