Din Öğretiminde Çift Başlılık mı? Nazif Yılmaz ve Celile Ökten Aynı Sahada

Din Öğretiminde Çift Başlılık mı? Nazif Yılmaz ve Celile Ökten Aynı Sahada

Din Öğretiminde Çift Başlılık mı? Nazif Yılmaz ve Celile Ökten Aynı Sahada

Bilindiği üzere, geçtiğimiz aylarda Milli Eğitim Bakan Yardımcıları arasında yapılan yeni görevlendirmeler sonrası din öğretiminden sorumlu bakan yardımcılığı görevi Doç. Dr. Celile Ökten'e devredilmişti. Ancak uzun yıllar bu görevi başarıyla sürdüren Nazif Yılmaz’ın, din öğretimine olan ilgisinin sona erip ermeyeceği hep merak konusu olmuştu.

Bugün basına yansıyan bir haberde, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği ve Deniz Feneri Derneği tarafından, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi değerlerin öğrencilere kazandırılması amacıyla hayata geçirilen İyilik Okulu Projesi’nin 10. yılı dolayısıyla Bursa’nın Yıldırım ilçesindeki Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa, Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ın da katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nden yetkili isimlerin de bu programda yer alıp almadığı henüz netlik kazanmazken, Ankara kulislerinde Doç. Dr. Celile Ökten’in bu duruma nasıl yaklaşacağı ve Nazif Yılmaz’ın din öğretimi üzerindeki etkisinin sürüp sürmeyeceği tartışılmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

6 Yorum