Bakan Yusuf Tekin öğretmen ve öğrencilere seslendi: ''Size müjdem var.''

Bakan Yusuf Tekin öğretmen ve öğrencilere seslendi: ''Size müjdem var.''

Bakan Yusuf Tekin öğretmen ve öğrencilere seslendi: ''Size müjdem var.''

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu. Bakan Yusuf Tekin, sınavların kaldırılması ve yeni müfredat hakkında açıklama yaptı. Bakan Tekin, yeni müfredat ve sınavların kaldırılması hakkında öğretmen ve öğrencilere ''size müjdem var.'' şeklinde açıklama yaptı. İşte detaylar..

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 37’nci Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Kırşehir’de geldi. Kırşehir ilinde gündeme dair bazı açıklamalarda bulundu.

SİZE MÜJDEM VAR

"Sınavları kaldırmıyoruz arkadaşlar. Sınavları başka zaman tartışacağız. Ama size şu müjdem var; eğitim- öğretim sistemimizi, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin üzerlerindeki yükü hafifletmek için dünyadaki standartlara uygun bir hale getirmek için müfredatımızı yüzde 35 oranında hafiflettik." açıklamasında bulundu.

'SINAVLARI KALDIRMIYORUZ, YÜKÜNÜZÜ HAFİFLETTİK'

Bir öğrencinin 'Sınavları kaldırın Sayın Bakanım' talebine yanıt veren Bakan Yusuf Tekin,

"Sınavları kaldırmıyoruz arkadaşlar. Sınavları başka zaman tartışacağız. Ama size şu müjdem var; eğitim- öğretim sistemimizi, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin üzerlerindeki yükü hafifletmek için dünyadaki standartlara uygun bir hale getirmek için müfredatımızı yüzde 35 oranında hafiflettik. Size iyilikler yaptık. Test sınavlarını kaldırdık biliyorsunuz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

9 Yorum