MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'nun Yemek Daveti: Bütçeden Mi, Şahsi Hesabından Mı Karşılandı?

MEB Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'nun Yemek Daveti: Bütçeden Mi, Şahsi Hesabından Mı Karşılandı?

Öğretmenlik Meslek Kanunu Görüşmelerinde Kemal Şamlıoğlu'nun Yemek Daveti: Bütçeden Mi, Şahsi Hesabından Mı Karşılandı?

Mebpersonel.org-Özel Haber 3-4 Temmuz tarihlerinde TBMM Milli Eğitim Komisyonu'nda Öğretmenlik Meslek Kanunu görüşmeleri gerçekleştirildi. Komisyon Başkanı olarak eski Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer başkanlık ederken, komisyon üyeleri, milletvekilleri, sendika temsilcileri, çeşitli eğitim paydaşları ve bakanlık yetkilileri toplantıya katıldı.

Görüşmelerin ikinci gününde, Komisyon Başkanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklamada, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'nun saat 20:00'de Trabzon yemekleri ikramında bulunacağını bildirildi. Bu davet üzerine, milletvekilleri, sendika temsilcileri ve diğer katılımcılar yemek davetine katıldılar.

Öncelikle, yemek davetine katılan herkese afiyet olsun diyoruz.

Bu konuyla ilgili birkaç soru yöneltip yetkililerden cevap bekliyoruz:

  1. Bu yemek daveti, Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'nun şahsi bir daveti midir?
  2. Bu yemek için ödemeyi, Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu şahsi olarak mı yaptı yoksa Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden mi karşılandı?
  3. Şayet bu yemek için Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi kullanıldıysa, ne kadar ödendi?

Bu sorulara cevap gelip gelmeyeceği belirsiz. Ancak, eğer bu yemek Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi ile ödenmişse, yorumları değerli okurlarımıza bırakıyoruz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

10 Yorum