O işletme öğretmenler için iki hafta boyunca ücretsiz!

O işletme öğretmenler için iki hafta boyunca ücretsiz!

Öğretmenler Günü’ne az bir zaman kala Türkiye genelinde faaliyet gösteren birçok işletme öğretmenlere özel kampanyalarını açıklıyorlar. Peki 2 hafta süreyle öğretmenlere ücretsiz ağırlayacak olan işletme hangi işletmedir?

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle, tüm yurtta Öğretmenler Günü kapsamında çok çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Düzelmeyecek olan söz konusu etkinlikler çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlere özel ayrıcalıklar tanımış olacaktır.

Öğretmenler için farklı kampanyalar düzenlenecek!

Bahsi geçen ayrıcalıklara ek olarak bakanlık tarafından 24 kasım öğretmenler gününe gelene kadar çeşitli kampanyalar hazırlanacaktır. Özel işletmelerin de söz konusu öğretmenlere yönelik düzenlemiş olduğu kampanyalar elektronik belge yönetim sistemi üzerinden okullara resmi yazı ile iletilmektedir. Bununla beraber Antalya'da faaliyet gösteren Antalya Akvaryum İşletmeciliği isimli işletme öğretmenlere yönelik bir kampanya ile karşımızda.

O işletmeyi ücretsiz ziyaret edecekler

Antalya Akvaryum İşletmeciliği Ltd.Şti.'nin yazmış olduğu yazısında bildirilen, Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye genelinde Kreş, Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Lise, Üniversite, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü,Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve Özel Okul Müdürlüklerinde görevli tüm öğretmenlerimizi 08 Kasım - 24 Kasım 2024 tarihleri arasında Antalya Aquarium'da ücretsiz ziyaret edebilmelerine ilişkin kampanya planı yapılmaktadır.

Söz konusu kampanyadan yararlanmak için uyulması gereken kurallar ve kampanya şartları https://www.ogretmenmeb.com/d/file/document-6.pdf linki üzerinden indirilebilecektir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.