Üniversite öğrencileri, bu haber sizin için! Yeni bir burs imkanı…

Üniversite öğrencileri, bu haber sizin için! Yeni bir burs imkanı…

Açıklanan yerleştirme sonuçları ile beraber üniversite kaydını oluşturan öğrencilerin bir sonraki işi de burs araştırması oluyor. İşte o vakfın sunmuş olduğu burs imkanı ve detayları…

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından öğrencilerin en çok araştırdığı konulardan biri de burslar oluyor. Bu konuda İstanbul Sanayi Odası da öğrencilere burs vermek için çalışmalara başladı.

Mühendislik fakültesi öğrencilerine müjde!

İstanbul Sanayi Odası bünyesinde faaliyet göstermekte olan ve İstanbul Sanayi Odası üyeleri tarafından kurulan İstanbul Sanayi Odası Vakfı, İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ illerinde bulunan üniversitelerde öğrenim gören mühendislik fakültesi öğrencilerine burs vermeye hazırlanıyor.

İstanbul Sanayi Odası Vakfı tarafından sağlanacak olan burs ülkemize kalifiye mühendis kazandırma üzerine büyük hedefler koymaktadır. Ayrıca söz konusu bölge üniversitelerinden mezun olan öğrencilerin staj ve istihdamı ile ilgili de söz konusu vakfın çalışmalar yapması bekleniyor. Öğrencilere konuyla ilgili çeşitli imkanlar da sağlanacak.

Başvurular 30 Eylül’e kadar yapılacak!

İstanbul Sanayi Odası Vakfı tarafından sağlanacak olan bursa öğrenciler söz konusu vakfın internet sitesi üzerinden 1 - 30 Eylül tarihleri arasında başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Söz konusu öğrencilerin başvuruları incelendikten sonra ekim ayında burs alacak olan öğrenciler açıklanmış olacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.