EGM özel güvenlik sınav soruları ve cevap anahtarı açıklandı mı?

EGM özel güvenlik sınav soruları ve cevap anahtarı açıklandı mı?

ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarı PDF kitapçıklarının yayınlanıp yayınlanmadığı katılan adaylar tarafından merak ediliyor. Peki kitapçıklar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

25 Ağustos 2024 Pazar günü düzenlenen özel güvenlik görevlisi sınavı oturumuna katılan adaylar tarafından sorgulanıyor. Özel Güvenlik Görevlisi 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi sınavı Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı tarafından Pazar günü yapıldı.

Cevap anahtarı yayınlandı mı?

Söz konusu sınavda adaylara 100 soru soruldu. Sınav süresi, silahlı sınava girecek kursiyerler için 150 dakika, silahsız sınava girecek kursiyerler için 120 dakika olarak belirlendi. Silah farkı sınavına girecek kursiyerler için 30 dakika olarak uygulandı. Sınav bitiminde herhangi bir ek süre verilmedi.

Sınav kılavuzunda ÖGG sınav soruları ve cevap anahtarının yayınlanmasının planlandığı tarih yer aldı. Peki 110. dönem EGM özel güvenlik sınavı soruları ve cevap anahtarı yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?

Kitapçıklar nereden görüntülenecek?

ÖGG soruları ve cevapları, 25 Ağustos Pazar günü düzenlenen sınavın ardından adayların gündemine oturdu. 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi sınavı Pazar günü düzenlenen oturumlarla uygulandı.

Sınavda adaylara 100 adet çoktan seçmeli soru soruldu. ÖGG cevap anahtarı, r Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının www.egm.gov.tr/ozelguvenlik üzerinden ilan edilecek. Sınav sonuçları 100 puan üzerinden değerlendirilecek. Silah farkı sınavına giren adaylar için değerlendirme ise 50 puan üzerinden olacak.

Özel güvenlik sınavı 25 Ağustos 2024 Pazar günü gerçekleştirildi. ÖGG soruları ve cevap anahtarı kitapçıkları ise kılavuzda yer alan bilgilere göre 27 Ağustos 2024 Salı günü adayların erişimine açılacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum