AÖL 3. Dönem Sınavları Tamamlandı: Sonuç Açıklanma Tarihi!

AÖL 3. Dönem Sınavları Tamamlandı: Sonuç Açıklanma Tarihi!

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) öğrencileri için kritik bir dönüm noktası olan 3. dönem sınavlarının sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. İşte detaylar...

20-21 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen bu sınavlar, 81 ildeki 3 oturumda yapıldı. Öğrenciler, her dersten 11 sorudan oluşan testlerle karşılaştı ve sınav süresi 100 dakika olarak belirlendi.

Sonuçların Açıklanma Tarihi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), AÖL 3. dönem sınav sonuçlarının 14 Ağustos'ta açıklanacağını duyurdu. Bu tarih, öğrencilerin sonuçlarını öğrenmeleri için belirlenen resmi gün olarak öne çıkıyor. MEB tarafından yapılacak duyurunun ardından öğrenciler, sonuçlarını merakla bekleyecekler.

Sonuçlar Nasıl Öğrenilecek?

AÖL sınav sonuçlarına erişim, MEB'in resmi Açık Öğretim Lisesi web sitesi üzerinden sağlanacak. Öğrenciler, https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresinden öğrenci numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak sonuçlarına ulaşabilecekler. Sonuçlar, 100 tam puan üzerinden değerlendirilecek ve yanlış cevaplar, puan hesaplamasında dikkate alınmayacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.