Vakıfbank’tan memur alımı! İş arayışında olanlara müjdeli haber!

Vakıfbank’tan memur alımı! İş arayışında olanlara müjdeli haber!

Vakıfbank’ın paylaşmış olduğu duyuru ile 853 kişilik personel alımı yapacağı biliniyor. Söz konusu personel alımı için hangi şartlar aranıyor? Personel alımı için istenilen kriterler ve daha fazlası haberimizde…

Vakıfbank kendi kadrolarında istihdam etmek üzere personel alımı yapacaktır. Bu alım kapsamında istenen kriterler ve daha fazlası için haberin devamını inceleyelim.

Hangi pozisyonlarda alım yapılacak?

Vakıfbank kadrolarında istihdam edilecek olan personel aşağıdaki kadrolarda işe alınacaktır;

BT Kontrolör Yardımcısı

Uzman Yardımcısı

Mimar/Mühendis

Memur

Müfettiş Yardımcısı,

BT Müfettiş Yardımcısı,

Kontrolör Yardımcısı,

İşe alınacak olan söz konusu personel sınava tabi tutulacaktır. Söz konusu sınav ise ; Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya illerinde düzenlenecektir.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları

T.C. vatandaşı olmak

01.01.1994 ve sonrasında doğmuş olmak

Lisans mezunu olmak veya söz konusu lisans bölümlerinden 31.03.2025 tarihine kadar mezun olacak olmak

Çalışmaya engel teşkil edecek sağlık sorununa sahip olmamak

Müfettiş Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Mimar/Mühendis kadroları için başvuruda bulunacak olan adayların belirli kılavuzda belirtilen alanlardan mezun olmaları şartı istenmektedir. Tüm bunların yanında erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya erteletmiş olmaları şartı istenmektedir.

Yazılı sınav sonucu, https://vakifbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilecektir. Yazılı sınav sorularına itiraz, en geç 19.11.2024 tarihi saat 17:00’a kadar, https://vakifbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden, ilgili sayfadaki yönergeleri takip ederek İstanbul Üniversitesi’ne yapılır.

Başvuru kılavuzu için buraya tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.