18 yaş altı çocuklar bu bankaya Kimliğiyle başvurup bayram harçlığını kapacak!

18 yaş altı çocuklar bu bankaya Kimliğiyle başvurup bayram harçlığını kapacak!

Haberimize konu olan Halkbank müşterilerine özel sevindirici haberler paylaştı! Milyonlarca müşterisine bilgi paylaşan Halkbank 18 yaş altı çocukları da unutmadı.

Halkbank'tan gençlere özel yeni ara yüzü ve kampanyası ile tüm çocukları sevindirecek bir müjde geldi. Sık sık kampanyaları ile gündeme gelen Halkbank bu kez çocuklara özel hizmetlerini duyurdu.

Halkbank 18 yaş altı çocuklar için yeni kampanyası

Halkbank bu kez çocuklara özel uygulamaları kapsamında çocuk bankacılığını duyurdu. 18 yaş altı müşterilerine tatil ücreti uygulaması adı altında bir müjde verdi.

Halkbank'ın çocuk bankacılığı uygulamasına ait haberimizde 18 yaş altı genç müşterilerini kapsayan uygulamasında hazırladığı rengarenk teması ve ilgi çeken içerikleriyle gençlerin finansal bilgilerini geliştiren, bu uygulama hem eğlenceli zaman geçirmesi hem de birikim de yapabilmesi açısından 18 yaş altı gençlere hitap ediyor.

Halkbank'tan bayram harçlığı nasıl alınır?

Halkbank'ın Çocuklara sunulan hizmetleri kapsamında resmi sitesinden şu açıklamalara yer verildi.

Uygulamadan bankamızın tüm hesaplarınızı kontrol edebilir. QR kod ile yada IBAN ile harçlık talebinde bulunabilirler.

18 yaş altı gençlerin çocuk bankacılığını kullanabilmesi için yapması gerekenler ise Şubeye gitmeniz Halkbank müşterisi olmanız Kumbara hesabı açmanız ve şubelerden alacağınız dijital parola ile Halkbank'ın çocuk bankacılığı uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir.

Halihazırda Halkbank müşterisi olan ve Halkbank'ta Kumbara hesabı olan gençlerin yasal vasilerinin Halkbank şubelerine gelerek dijital parola almaları bu dijital parolayı kullanarak Çocuk bankacılığı uygulamasına giriş yapmaları mümkün olmaktadır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.