Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? MEB’den açıklama bekleniyor!

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı? MEB’den açıklama bekleniyor!

Milli Eğitim Bakanlığı birçok aday tarafından beklenen mülakat sonuçlarını erteledikçe erteliyor. Peki adayların heyecanla beklediği sözleşmeli öğretmenlik sonuçları ne zaman ilan edilecek? İşte tüm merak edilen detaylar…

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının açıklanması hususunda öğretmen adaylarının heyecanlı bekleyişi sürüyor. Temmuz ayı ile birlikte başlayan mülakat aşaması farklı branşlarda sona ermişti. Mülakat sonuçlarının ise yakın bir tarihte duyurulması, adaylar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Söz konusu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) henüz kesin bir sonuç açıklama tarih bilgisi paylaşmadı.

Sonuçlar e-devlet üzerinden sorgulanacak!

Öğretmen adayları mülakatlara dair sonuçları e-Devlet sistemi üzerinden kişisel bilgileriyle sorgulayabilecekler. Mülakat sonuçları açıklandığında KPSS puanlarıyla birlikte değerlendirilip atama sürecine geçileceği de adayların bilgisi dahilinde olan bir durum. MEB tarafından yapılacak resmi duyuru ile sonuçlar açıklanacak ve atama süreçleri resmen başlamış olacak.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Binlerce adayın beklediği sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının hani tarihte açıklanacağı uzun bir süredir merak konusu.

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının açıklanma tarihiyle ilgili yeni bir gelişme olduğunda bakanlık resmi kanallar aracılığıyla bu bilgiyi duyuracağını beyan etti. Henüz bu konu hakkında farklı bir gelişme bulunmuyor. Ancak mülakata katılan adaylar sabırsızlıkla o sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum