Öğretmen ikinci il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı?

Öğretmen ikinci il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı?

2024 yılı kapsamında 2.kez öğretmenler için yer değiştirme talepleri alındı. Peki sonuçlar açıklandı mı? Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte tüm merak edilenler…

İçerisinde bulunduğumuz dönemde ikincisi düzenlenen iller arası yer değişikliği işlemleri öncesinde öğretmenler 23 ve 26 Temmuz tarihleri arasında kişisel MEBBİS hesaplarından başvuru işlemlerini tamamladılar.

Atama sonuçları o tarihte açıklanacak!

Söz konusu başvurularla beraber öğretmenlerin atama sonuçları 30 Temmuz tarihinde bağlı oldukları il milli eğitim müdürlükleri tarafından açıklanacaktır.

Açıklanacak olan sonuçlar neticesinde öğretmenler kararnamelerinin gelmesinden itibaren 15 gün içerisinde mevcut kurumlarından ilişiklerini kesmeleri gerekmektedir.

15 günde yeni kurumda işe başlaması zorunlu!

Yapılan yer değişikliği işlemleri neticesi 30 Temmuz tarihinde netleşmiş olacak. Bu kapsamda bulunduğu kurumdan ilişiğini kesmek için öğretmenlerin az bir zamanı var.

İlişiklerini kesen öğretmenler ilişik kestikleri tarihten itibaren 15 gün içerisinde de yeni kurumlarında göreve başlamak zorundadır. Yeni kurumlarında göreve başlamadan önce öğretmenlerin personel nakil bildirim formlarının hazırlanmış olması da gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.