O öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dilekçe vermezse, hakları yanacak!

O öğretmenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne dilekçe vermezse, hakları yanacak!

İl içi isteğe bağlı olarak yapılan yer değişikliği işlemlerinde, oldukça önemli olan bazı detaylar gündeme geldi. O detaylardan en önemlisi ise dilekçe oluyor. Peki, öğretmenler dilekçe vermezse ne olur? İşte detaylar…

Mazerete bağlı olarak yapılan yer değişikliği işlemleri öncesinde ikinci kez verilen il içi ve iller arası yer değişikliği başvuru fırsatı sonrası farklı detaylar gündeme oturdu. Başvuru dönemi içerisinde önemli görülen işte o dilekçe detayı….

Öğretmenlere verilen ikinci şans için tarih 11 Temmuz!

Bakanlığın yapmış olduğu resmi duyuru ile müjdesi verilen öğretmenlere ikinci yer değiştirme hakkı yakın zamanda başlamış olacak. Bu fırsatı ikinci kez değerlendirmek isteyen öğretmenler, iller arası isteğe bağlı yer değişikliği için 11-16 Temmuz tarihleri arasında il içi isteğe bağlı yer değişikliği için 23-26 Temmuz tarihleri arasında başvuruda bulunabilecekler.

İller arası yer değişikliği işlemlerinin tamamlanmasının ardından atama işlemleri 18 Temmuz'da il içi isteğe bağlı yer değişikliği işlemlerinde yapılan düzenlemelerin tamamlanmasının ardından atama işlemleri 30 Temmuz'da gerçekleşecek. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Bakanlığın paylaşmış olduğu ikinci yer değiştirme duyurusuna web site üzerinden ulaşabilmektedir.

Dilekçeyi verince iptal işlemi istenecek!

Bakanlığın yayımlamış olduğu duyuru metninde en çok dikkat çeken detay dilekçe ile yapılacak işlemler oldu. Başvuru süresi içinde öğretmen görevli olduğu eğitim kurumuna ya da kadrosunun bulunduğu İl, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne dilekçe vererek ancak iptal işlemi için talepte bulunacak. Dilekçe verildikten sonra yer değiştirme başvurusunun elektronik ortamda iptali gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum