Bakanlık yer değişikliği başvurularını ne zaman alacak? Öğretmen yer değişikliği başvurusu

Bakanlık yer değişikliği başvurularını ne zaman alacak? Öğretmen yer değişikliği başvurusu

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenlerin, yer değişikliği başvurularının hangi tarihte alınacağı merak ediliyor. Peki sonuçlar hangi tarihte açıklanacak? İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenlerin 2024 yılı mazerete bağlı olarak talep edilen yer değişikliği başvurularının 1-16 Ağustos'ta alınacağını açıkladı. Ardından sonuçların ise "personel.meb.gov.tr" adresinde yayımlanacağını belirtti. Yer değişiklikleri, hizmet puanı ve hizmet süresi dikkate alınarak gerçekleştirilecek.

Başvurular 1-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak

2024 yılı öğretmenler için yer değişikliği talepleri konusunda merak edilen tüm detaylar araştırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerin mazerete bağlı yer değişikliği başvurularının 1-16 Ağustos tarihleri arasında alınacağı belirtildi. Yer değişikliği talebinde bulunacak olan öğretmenlerin 16 Ağustos 2024 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Hizmet süreleri de dikkate alınacak!

Yer değiştirmeler öğretmenlerin tercihleri ve hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılacak puan eşitliği durumu yaşandığında ise hizmet süresi dikkate alınacak. Sonuçlar "personel.meb.gov.tr" adresinde yayımlanacak ve yer değiştirmesi yapılan öğretmenlerin işlemleri takvimde belirtilen sürelerde tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.