Atanamayan Öğretmenin Sokak Röportajında Söyledikleri Tepki Çekti

Atanamayan Öğretmenin Sokak Röportajında Söyledikleri Tepki Çekti

Atanamayan Öğretmenin Sokak Röportajında Söyledikleri Tepki Çekti. İşte Detaylar...

İstanbul Eminönü'nde Ben Soruyorum kanalı tarafından yapılan sokak röportajına konuşan atanamayan Tarih Öğretmenin söyledikleri sosyal medyada tepkilere yol açtı. İşte o sözler;

"Ben şahsen öğretmenlik mezunuyum Tarih Öğretmeniyim. Her okuyan veya her bu bölümü bitiren insanların şöyle düşünmemesi gerekiyor. Ben illaki devlete atanıyım da devlette bir iş yapıyım mantığıyla düşünmemesi gerekiyor... Bu ülkede herkes öğretmenlik okuyor. Belli bir puan aldıktan sonra üniversiteye girebiliyor. Bu üniversiteden donanımlı çıktın mı çıkmadın mı?... Ben eğer dizimi kırıp adam akıllı ders çalışmış olsaydım bunu beceriyor olabilseydim emin olun atanırdım. Yapan arkadaşlarım var mı? var. Atanmış arkadaşlarım var mı? var. Ama ben kendimde bu iradeyi bulamadım. Hazırlandım ama yeterince hazırlanmadığım için atanamadım. Burada suç sistemin değil, yeterince emek vermemiş olan benim."

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

11 Yorum