Okul müdürü makamında intihar etti

Okul müdürü makamında intihar etti

Okul müdürü makamında intihar etti

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Gündüz, makam odasında hayatına trajik bir son verdi. Gündüz, kendi makam odasında intihar ederek eğitim camiasını ve sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Gündüz, makam odasında intihar ederek yaşamına son verdi. Eğitim camiasını derin bir yasa boğan bu olayda, Gündüz’ün geride iki sayfalık bir mektup bıraktığı öğrenildi.

Olay, saat 13.30 civarında Akçakale Halk Eğitim Merkezi’nde meydana geldi. İddialara göre, Mustafa Gündüz makam odasında beylik tabancasıyla kendisini vurdu.

Silah sesini duyan çalışanlar odaya girdiğinde Gündüz’ü kanlar içinde buldu. Hemen Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gündüz, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Gündüz'ün intihardan önce yakınlarına hitaben yazdığı iki sayfalık bir veda mektubu bıraktığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

5 Yorum