Öğretmenlere 150 TL günlük yemek ücreti müjdesi

Öğretmenlere 150 TL günlük yemek ücreti müjdesi

Öğretmenlere 150 TL günlük yemek ücreti müjdesi

Kamubiz.com internet sitesinde yer alan habere göre öğretmenlere 150 TL civarında günlük yemek ücreti verilebileceği, bu konuda Bakanlığın harekete geçmeyi planladığı iddia edildi.

Söz konusu haberde kamudaki işçi ve memurlara yemek parası verildiği lakin öğretmenler için bu konuda herhangi bir adım atılmadığı belirtildi.

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

''Milli Eğitim Bakanlığında çalışan öğretmenler yemek ücretinden mustarip. Kamudaki işçi ve memurlara verilen yemek parası öğretmenlere verilmiyor.

Bir öğretmenin günlük öğle yemeği masrafı en az 100 TL civarında. Bazı semtlerde ucuz restoran olmadığı için öğretmenler bir öğle yemeğine 200 250 TL verebiliyor. MEB'den öğretmenleri rahatlatacak yemek ücreti haberi geldi.
Öğretmenlere kamu işçilerinin aldığı yemek ücreti kadar yemek ücreti verilmesi için harekete geçmeyi planlayan Bakanlık, ilk etapta ücreti 150 TL olarak belirlemeyi planlıyor.''

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

117 Yorum