Öğretmenler o işlemi yapmazsa ek ders ücretleri kesilecek!

Öğretmenler o işlemi yapmazsa ek ders ücretleri kesilecek!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenlerin E-okul üzerinden yerine getirmeleri gereken bazı görevler bulunmaktadır. Söz konusu görev getirmeyen öğretmenlerin neden ek tercih ücretlerinde kesinti olacak? İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesine görev yapmakta olan öğretmenlerin her ay almış oldukları 2 saatlik ek ders ücreti öğretmenlerin kulüp faaliyetleri neticesinde ödenen ücretler olarak bilinmektedir. Ancak söz konusu ek ders ücretleri kapsamında öğretmenlerin e-okul üzerinden yerine getirilmesi gereken görevler bulunmaktadır.

Öğretmenlerin görevleri neler?

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevine devam etmekte olan öğretmenlerin e-okul üzerinden yerine getirmesi gereken sosyal etkinlik görevleri kulüp görevleridir. Söz konusu kulüp görevleri e-okul'da kulüp rehber öğretmenleri tarafından e-okul'daki sosyal kulüpler modülüne işlenmesi gereken görevlerdir.

Sosyal kulüplere yerleştirilmiş olan öğrencilerin tek tek kulüplere işlenmesi lazımdır. Söz konusu veri işleme görevi e-okul üzerinden yapılacaktır. E-okul üzerinden yapılacak olan söz konusu kulüplere öğrencilerin yerleştirilme durumlarını neticesinde boşta kalan öğrenci kalmamalıdır.

Faaliyetlerin modüllere işlenmesi şart!

Bunun yanında her ay söz konusu kulüplerin yerine getirdikleri sosyal faaliyetleri e-okuldaki sosyal etkinlikler modülüne işlemeleri gerekmektedir. Söz konusu kulüp görevlerini yerine getirmeyen öğretmenlere bu kapsamda ödenecek olan 2 saatlik kulüp ücretleri ödenmeyecektir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum