Öğretmenler için yeni bir seminer hakkı tanınıyor! Başvurular alınmaya devam ediyor!

Öğretmenler için yeni bir seminer hakkı tanınıyor! Başvurular alınmaya devam ediyor!

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet göstermekte olan okullarda görev yapan öğretmenlere tatil gibi seminer imkanı tanıyan etkinliğe başvuruda bulunmak için nasıl bir yol izlenmeli? İlgili etkinlikler nerede düzenlenmektedir? Tüm detaylar...

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli eğitim sistemimizde millî bir kimliğin oluşumuna katkı sağlamayı ve millî bilince sahip bireylerden oluşan bir toplum meydana getirmeyi, eğitimi toplumun her kesimine ulaştırmayı ve gençleri 21. yüzyılın gereksinimlerine uygun şekilde donatmayı hedeflemektedir.

Öğretmenler günü kutlama programları!

Böylece geçmişin birikimlerine değer katarak, geleceğin ihtiyaçlarına cevap verecek bütüncül bir sistem tasarlanmıştır. Bu hedefe ulaşmak için öğretmenlerimizi eğitimin merkezine koymakta, onların toplumdaki rollerini güçlendirerek, mesleki gelişimlerini desteklemeyi ve öğretim uygulamalarını daha etkili hâle getirmeyi amaçlamaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın organize ettiği Öğretmenler Günü Kutlama Programları çerçevesinde; ülkemizin eğitim ile ilgili önemli sorunlarının ele alınacağı Bakanlığımız bünyesinde yurt içi ve yurt dışı teşkilatlarında görev yapan öğretmenlerimizin katılımlarıyla 26-27 Kasım tarihlerinde Erzurum'da Maarif Kongresi düzenlenmesi ile ilgili makam onayı verilmiştir.

Form doldurulması yeterli!

Bahsi geçen kongrede "Öğretmen Gözüyle" Oyun ve Arkadaşlığın konuların Eğitime Etkisi, Ailenin Eğitime Etkisi, Sosyal Sorumluluk Çalışmalarının Eğitime Etkisi ele alınacaktır. Okullara gönderilen yazı ekinde yer alan formun doldurularak EBYS üzerinden il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerine gönderilmesi yeterli olacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.