Öğretmenler Eylül seminerinde ne kadar ücret alacaklar?

Öğretmenler Eylül seminerinde ne kadar ücret alacaklar?

Öğretmenler önümüzdeki eğitim öğretim dönemi başlangıcından önce Eylül ayı ile beraber bazı mesleki çalışmalara katılacak. BU çalışmalar kapsamında alacakları ücretler ise belli oldu. İşte detaylar…

2024 2025 eğitim öğretim yılı başlamadan yapılacak olan eylül ayındaki mesleki çalışmalarda öğretmenlerin ne kadar ücret alacağı herkes tarafından merak ediliyor.

2 Eylülde mesleki çalışmalar başlayacak!

Eylül ayında eğitim öğretim yılı başlamadan önce öğretmenlerin yapacakları mesleki çalışmalar 2 Eylül Pazartesi günü başlamış olacak. Söz konusu mesleki çalışmaların 6 Eylül Cuma günü itibarıyla tamamlanması bekleniyor. Bu süreç içerisinde öğretmenler mesleki çalışma yaptıkları her bir gün başına 3 saat ek ders ücreti alacaklar.

Öğretmenler toplamda 15 saat ek ders ücreti alacak!

Bu kapsamda mesleki çalışma haftasında olan öğretmenler toplamda 15 saat ek ders ücreti alacaklar. Söz konusu ücretler öğretmenlere Ekim ayında yatırılacak. Öğretmenler mevcutta bulunmuş oldukları vergi dilimleri sebebiyle bir saat ek ders ücretini 91 TL üzerinden alacaklar.

Bu durumda da öğretmenlere 1365 lira ek ders ücreti ödenmiş olacak. Söz konusu mesleki çalışmalar neticesinde öğretmenler 2024-2025 eğitim öğretim yılına hazırlık yapmış olacaklar.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum