Öğretmen, 22 yıl önce mezun olduğu okula müdür olarak atandı

Öğretmen, 22 yıl önce mezun olduğu okula müdür olarak atandı

Çorum'da, 2002 yılında Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olan Emre Öztürk mezun olduğu okula 22 yıl sonra müdür olarak atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan atama sonucunda, 2002 yılında Çorum Atatürk Anadolu Lisesi’nden mezun olan Emre Öztürk, mezun olduğu okula müdür olarak atandı.

Göreve başlama yazısını almasının ardından kısa bir açıklama yapan eğitimci Emre Öztürk: “Çorum’da zaten iyi bir seviyede bulunan okulumuzun eğitim kalitesini daha da yükseltmek, öğrenci başarılarını artırmak ve okulumuzu daha ileriye taşımak için büyük bir özveriyle çalışacağız. Tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte daha güçlü bir eğitim ortamı oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Öztürk ayrıca, okulun tüm paydaşlarıyla işbirliği ve dayanışma içinde çalışmanın önemine vurgu yaparak, “Birlikte başaracağız. Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olmak, onların her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak en büyük önceliğimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum