O tarihe dikkat! Okullar ve öğretmenler incelenecek

O tarihe dikkat! Okullar ve öğretmenler incelenecek

O tarihe dikkat! Okullar ve öğretmenler incelenecek

2023-2024 eğitim öğretim yılı 16 Haziran tarihinde sona ermişti. Bu tarihten sonra ise öğretmenlerin seminer tarihi başladı. Seminerler 28 Haziran 2024'te sona erdi. Bununla birlikte okullarda yaz tatilinde sadece yöneticiler kalıyor. Ancak, bu yaz tatilinde de okullar ve öğretmenler o tarihe kadar çeşitli denetimlere tabi tutulacaklar. İşte detaylar..
Yaz tatilinde müfettişler okulları ziyaret ederek okul ve öğretmenlerin hazırlıklarını denetleyecek. Denetimde amacın okulların yeni eğitim öğretim yılına hazır olup olmadığını belirlemek ve gerekli düzenlemeleri yapmak.
Müfettişler, tatil döneminde öğretmenlerin daha önce teslim etmiş oldukları sene sonu evraklarını okul müdürlerinden talep edecekler. Evrakların düzeni ve eksiksizliği önem arz ediyor. Aksi takdirde öğretmenler soruşturma geçirebilecek.

İşte denetimlerin Kapsamı

  • Okul Hazırlıkları: Okulların eğitim öğretime hazır olup olmadığı denetlenecek. Okul binalarının ve altyapısının durumu, öğretim materyallerinin tamamlanıp tamamlanmadığı değerlendirilecek.

  • Evrak Düzeni: Öğretmenlerin sene sonunda hazırladığı evrakların düzeni, eksiksizliği ve zamanında teslim edilip edilmediği kontrol edilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum