Memur Sen'den 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı çıkışı!

Memur Sen'den 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı çıkışı!

Memur Sen'den 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı çıkışı!

Memur Sen'den 3600 ek göster ve yardımcı hizmetler sınıfı hakkında çıkış geldi. Konu hakkında Büro Memur Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan'dan açıklama geldi. Başkan Yazgan, konuyla ilgili Antalya'da düzenlenen bir toplantıda konuştu. Burada üyelerin talepleri hakkında açıklamada bulundu. İşte detaylar..

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, kamu çalışanlarının yakından takip ettiği konularda önemli açıklamalarda bulundu. Bu minvalde uzun süredir gündemdeki yerini koruyan 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı hakkında açıklamalarda bulundu. Kamu çalışanlarının haklı beklentilerini dile getirdi.

Başkan Yusuf Yazgan, uzun süredir gündemde olan 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı hakkında açıklamada bulundu.

12251.jpg

Başkan Yazgan, 3600 ek gösterge düzenlemesinin sadece belirli bir kesime değil, tüm kamu çalışanlarına genişletilmesi gerektiğini vurguladı. Bu konuda verilen sözlerin bir an önce yerine getirilmesini talep etti.

Yardımcı hizmetler sınıfının çalışanları hakkında da açıklama yapan Yazgan, diğer kamu çalışanları gibi aynı haklara sahip olması gerektiğini belirterek bu sınıfın tamamen kaldırılması gerektiği görüşünü savundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

51 Yorum