Meb'den milyonlarca öğrenciyi sevindiren açıklama: Okullar 3.5 gün tatil edildi

Meb'den milyonlarca öğrenciyi sevindiren açıklama: Okullar 3.5 gün tatil edildi

Meb'den milyonlarca öğrenciyi sevindiren açıklama: Okullar 3.5 gün tatil edildi

Milli Eğitim Bakanlığından milyonlarca öğrenciyi sevindiren Ekim ayı tatil açıklaması geldi. Eğitim sistemimiz ezber üzerine olduğu için öğrenciler her tatili dinlenmek için fırsat biliyorlar. O yüzden okulların tatil edilmesi haberi öğrenciler için dinlenmek ve eğlenmek olarak lanse ediliyor. Dolayısıyla bu tür haberler öğrenciler için müjde niteliği taşıyor. Milyonlarca öğrenciyi sevindiren tatil açıklaması Milli Eğitim Bakanlığından geldi. Bu minvalde öğrenciler tam 3.5 gün tatil yapacak. İşte detaylar..

Milli Eğitim Bakanlığından 3.5 gün tatil açıklaması geldi. Bu minvalde milyonlarca öğrenci Ekim ayında tatile doyacak.

adsiz-tasarim-11.jpg

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 28 Ekim Pazartesi günü okullar yarım gün tatil edilecek. Bunun akabinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını doyasıya yaşamaları için 29 Ekim tarihinde de okullar tam gün süreyle tatil edilmiş olacak.

Hafta sonlarını da hesaba kattığımızda öğrenciler totalde 3.5 gün tatil yapmış olacak. Bazı öğrenciler Cumhuriyet Bayramı için görevlendirilmiş olsalar da derslere girmeyecekleri ve bayram coşkusunu yaşayacakları için ayrıca seviniyorlar.

Mebpersonel.org / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

17 Yorum