MEB’den kampanya! Bilgisayar alacak öğretmenler için indirim fırsatı!

MEB’den kampanya! Bilgisayar alacak öğretmenler için indirim fırsatı!

Bakanlığın öğretmenlere sunmuş olduğu avantajlar saymakla bitmiyor. Bunlardan birisi ise son dönemde gündemde olan teknolojik ürünlerin kampanyası oluyor. İşte detaylar…

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenler için hazırlanan çeşitli teknolojik ürünlerde kampanya tüm öğretmenleri yakından ilgilendiriyor. Söz konusu kampanyanın avantajları neler? İşte tüm detayları haberimizde..

Eğitim neferlerine minnet kampanyası!

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevine devam etmekte olan öğretmenler için birtakım kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanyalar eğitim neferlerine minnet kampanyası adı altında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belli haklar tanınarak kullanıma hazır hale getiriliyor.

Söz konusu kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Samsung ile anlaşarak seçili bazı ürünlerde öğretmenlere %30 indirim indirim yapılmasını sağlamaktadır. Kampanya ile ilgili https://ogretmeniz.meb.gov.tr/kampanya/ adresi üzerinden bilgi alınılabilir. Öğretmenlerin Samsung üzerinden yapacakları herhangi bir elektronik alışverişinde bu indirim kampanyası geçerli olmaktadır.

İndirimden yararlanmak için neler gerekli?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Samsung ile yapmış olduğu işbirliği doğrultusunda Eğitim Neferlerine Minnet Kampanyası kapsamında öğretmenlerin yapacağı teknolojik ürün alışverişlerinde yüzde 30 oranında indirimden yararlanmaları mümkün olacak.

Söz konusu kampanyadan yararlanmak isteyen öğretmenler Samsung firmasının resmi internet sitesi üzerinden hesap oluşturmaları gerekmektedir. Öğretmenlerimizin %30 indirimli ürünlerden yararlanabilmeleri için;

1. Samsung Account’unuz ile giriş yapın veya yeni bir hesap oluşturun.

2. Hesabınızı doğrulamak için edu/k12/meb uzantılı e-posta adresinizi girin.

3. E-posta adresinize gelen linke tıklayarak mağazaya erişin!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

7 Yorum