İlçe Milli Eğitim Müdüründen O Branş Öğretmenlerine "Sizin bence nöbet tutmanız gerekirdi"

İlçe Milli Eğitim Müdüründen O Branş Öğretmenlerine "Sizin bence nöbet tutmanız gerekirdi"

İlçe Milli Eğitim Müdürünün O Branş Öğretmenlerine: "Sizin bence nöbet tutmanız gerekirdi" dediği iddia edildi.

Eğitim Gücü Sen İstanbul/Anadolu İl Temsilcisi Muharrem Özaydın X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan'ın Rehberlik branşı öğretmenlerine "sizin bence nöbet tutmanız gerekirdi" dediği iddiasında bulundu. İşte o paylaşım:

"Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan tarafından özel eğitim ve rehberlik hizmetleri sene başı değerlendirme toplantısında ilçedeki psikolojik danışmanlarımıza yönelik olarak dile getirilen

"YÖK'ün kararı var, okullarda psikolojik danışma servisi yazamazsınız, bu ünvanınızı kaldırdılar" ve

"Sizin bence nöbet tutmanız gerekirdi"

gibi ifadeleri eğitim camiası adına derin bir hayal kırıklığı ile karşılıyoruz ve Eğitim Gücü Sen olarak kabul etmediğimizi ilan ediyoruz!

Sayın Müdürün YÖK’ün böyle bir hakkı yoktur! Psikolojik danışmanlarımız ünvanlarını 2020 yılında çıkarılan MEB Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Yönetmeliğinden alırlar. Danışmanlık hizmeti sunan psikolojik danışmanlarımızın nöbet tutması yaptığı işin doğasına aykırıdır ve bu yüzden Bakanlık tarafından bu yönetmelikle kaldırılmıştır."

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

63 Yorum