İl merkezlerindeki okul müdürleri bir araya geldi! Yerel ve ulusal projeler tanıtıldı!

İl merkezlerindeki okul müdürleri bir araya geldi! Yerel ve ulusal projeler tanıtıldı!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürleri bir araya getirildi. Yerel ve ulusal projelerin tanıtılması için ortam yaratıldı. Peki bu etkinliğin avantajları neler oldu? İşte merak edilenler…

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2024-2025 eğitim öğretim yılı için düzenlemiş olduğu toplantıda il merkezinde bulunan okul müdürlerini bir araya toplayarak çeşitli projeler hakkında bilgi verdi. Toplantıda yerel ulusal ve uluslararası düzeyde yürütülecek projeler tanıtıldı ve bu projeler üzerine müdürlerin görüşleri alındı. Bu etkinlik müdürler arasında bilgi paylaşımı ve işbirliğini teşvik etmek için yapıldı.

Önümüzdeki eğitim öğretim yılı projeleri değerlendirildi!

Strateji Geliştirme Şube Müdürü Selahattin Bilgiç'in başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen dört günlük toplantılar kapsamında il merkezindeki okul müdürleri 2024-2025 eğitim öğretim yılı için planlanan projeler hakkında bilgi sahibi oldu. Bu müdürler için büyük bir avantaj oluşturdu.

Toplantılarda yerel ulusal ve uluslararası projeler detaylı bir şekilde ele alındı ve müdürlerle fikir alışverişinde bulunuldu.

Müdürler bir araya geldi!

Müdürlerin bir araya gelerek yeni projeler üzerine konuşmuş olduğu toplantılar oldukça verimli geçti. Ayrıca okulların mevcut durumları ve kapasitelerinin kullanımı da tartışıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek projelerin öğrencilerin eğitim kalitesini artırmayı ve onları daha donanımlı bireyler haline getirmeyi hedeflediğini belirtti.

Kökrek okul müdürlerinin ve öğretmenlerin projelere aktif katılım göstermesinin önemli olduğunu vurguladı ve eğitim camiasının iş birliğiyle Ağrı'da eğitimin daha da geliştirileceğini ifade etti. Toplantı projelere ilişkin görüş ve önerilerin alınmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum