Bunu yapan öğretmenlere önümüzdeki ay 642 TL ödeme yapılacak

Bunu yapan öğretmenlere önümüzdeki ay 642 TL ödeme yapılacak

Bunu yapan öğretmenlere önümüzdeki ay 642 TL ödeme yapılacak

6. Dönem Toplu Sözleşme Görüşmelerinde yürürlüğe giren toplu sözleşme ikramiyeleri Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilmişti. Ak Parti Grubu toplu sözleşme ikramiyeleriyle ilgili yeni adımı attı. Buna göre söz konusu kanun teklifi yasalaştığı takdirde önümüzdeki ay bunu yapan tüm öğretmenlere 642 TL ek ödeme yapılacak. İşte detaylar..

Toplu Sözleşme ikramiyeleri 642 TL'ye çıkarılarak yeniden yasalaşıyor. Söz konusu kanun teklifi TBMM Genel Kuruluna gelecek. Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından şartları taşıyan memurlara bu ödeme her ay yatacak.

Buna göre eğer taslak Genel Kurulda değişmediği takdirde yüzde 1 sınırı üzerinde üye sayısına sahip olan sendikalara üye olan öğretmenlere her ay 642 TL ek ödeme yapılacak.

Ek ödemeyi almak isteyen öğretmenlerimiz kanun yasalaştığı takdirde önümüzdeki ayın 5'ine kadar yüzde 1 barajı üzerindeki herhangi bir eğitim sendikasına üye olabilir.

Mebpersonel.org / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum