Bakan Yusuf Tekin'den "Neden İtiraz Ediyorsunuz?" Çıkışı!

Bakan Yusuf Tekin'den "Neden İtiraz Ediyorsunuz?" Çıkışı!

Bakan Yusuf Tekin Canlı Yayında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Haber Türk erkanlarında yayınlanan Özel Röportaj programının canlı yayın konuğu oldu. Bakan Tekin, Haber Türk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yapılan eleştirilere cevaben "Neden İtiraz Ediyorsunuz?" çıkışında bulunarak bazı maddelere dikkat çekti.

Bakan Yusuf Tekin;

"Beceri odaklı bir eğitime geçtiğimiz için mi bizi eleştiriyorsunuz?

Öğretmen inisiyatifini ve öğrenci katılımını artırdığımız bir yapı kurduğumuz için mi?

Çocuklarımızın kendilerini, becerilerini geliştirebilmelerine, dünyayla yarışabildikleri bir öğrenci sürecinde olmalarına mı itiraz ediyorsunuz?

Merhametli, çevresine saygılı, erdemli, milli ve manevi değerlerimizi önemseyen bireyler olmalarına mı itiraz ediyorsunuz?

Her öğrencinin biricik olduğunu göz önüne olan farklılaşmış eğitimi baz almamıza mı itiraz ediyorsunuz?
Osmanlı'nın kuruluşundan Cumhuriyete, Kurtuluş Savaşı'ndan Atatürk'ün hayatına kadar kronolojik bir sırayla anlatılmış olmasına mı itiraz ediyorsunuz?

Yoksa Milli İradenin gasp edilmesine ve demokrasimizin gerilemesine neden olan darbe süreçlerinin, Cumhuriyet tarihinin bu güne kadar ki kısımlarının eğitim öğretim müfredatında olmasına mı itiraz ediyorsunuz?

Mavi Vatan, Gök Vatan gibi kavramların Coğrafya dersine eklenmesine mi itiraz ediyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

7 Yorum