2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? Tercih kılavuzu yayımlandı mı?

2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? Tercih kılavuzu yayımlandı mı?

Milyonlarca adayın katılım sağladığı YKS sınavının sonuçlarına erişim açıldı. Adayların ise merak ettiği tek bir konu var. YKS tercihleri ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar…

Üniversite tercihlerinin ne zaman başlayacağı, adayların en çok merak ettiği konulardan birisi. ÖSYM'den yapılan açıklama ile YKS tercih tarihleri, 2024, ÖSYM tercih kılavuzunun yayınlanmasıyla netleşti.

YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS 2024 üniversite tercih kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman açıklanacak? Sonuçların açıklanmasının ardından merakla bu soruların cevaplanması bekleniyor. ÖSYM tarafından tercih takviminin açıklanması ile süreç netlik kazandı. ÖSYM açıklamasına göre tercihler temmuz ayının sonunda başlayacak. Peki, YKS üniversite tercihleri ne zaman başlayacak, tercihler ne zaman başlayacak?

YKS 2024 tercihler ne zaman başlayacak?

YKS 2024 üniversite tercihleri ÖSYM tercih kılavuzu ile beraber yayımlandı. YKS tercihlerinin ise ne zaman başlayacağı merak konusu. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler başta belirtilen sorunun cevabına çevrildi. Tercih takviminin açıklanmasının ardından YKS tercih tarihleri de netleşmiş oldu. Peki, YKS tercihleri ne zaman açıklanacak? YKS tercih kılavuzu yayınlandı mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları…

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih dönemi yaklaşıyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanan takvime göre YKS tercihleri 25 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

YKS sonucumu nasıl öğrenebilirim?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebilecekler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.