Yurt dışından öğrenci kabul sınav sonuçları açıklandı!

Yurt dışından öğrenci kabul sınav sonuçları açıklandı!

Mayıs ayında yapılan öğrenci kabul sınavının sonuçları heyecanla bekleniyordu. Bu kapsamda öğrencilerin katılmış olduğu Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı’nın sonuçları resmen açıklandı. İşte detaylar…

18 Mayıs 2024 tarihinde yapılan Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı'nın (2024-TR-YÖS/1) sonuçları katılım sağlayan adaylar tarafından uzun zamandır araştırılıyordu. Bu sınavın değerlendirme işlemleri resmen tamamlandı. Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı için hazırlanan sonuçlar 14 Haziran 2024 tarihinde ilan edildi.

Sonuçlara ÖSYM üzerinden ulaşım sağlanacak!

18 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı için katılım sağlayan adayların araştırması devam ederken sonuçları 14 Haziran 2024 tarihinde erişime açıldı. Değerlendirme süreci tamamlanan sınav sonuçlarına ise erişim oldukça kolay.

Artık adaylar girmiş olduğu Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı sonuçlarına ÖSYM üzerinden giriş bilgilerini kullanarak anında giriş yapabilecekler. 14 Haziran 2024 tarihinde açıklanan sonuçlara erişim şu an çok kolay. Yapmanız gereken yalnızca ÖSYM giriş bilgilerinizi kullanarak sisteme giriş yapmak.

2024 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı'nın (2024-TR-YÖS/1) sonuçları ÖSYM tarafından 14 Haziran 2024'te açıklandı ve adaylar bu tarihten itibaren sonuçlarını öğrenebilecek.

Kimlik numarası ve şifre ile giriş yapmak oldukça kolay!

ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlardan bir tanesi de 2024 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı oluyor. Katılım sağlayan adaylar, ÖSYM 18 Mayıs 2024'te yapılan 2024 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı'nın sonuçlarının 14 Haziran 2024'te saat 14.30'dan itibaren ulaşmış oldular.

Adaylar katıldıkları sınavın sonuçlarına ÖSYM'nin internet sitesinden T.C. kimlik/Y.U./TR-YÖS kimlik numarası ve aday şifresiyle ulaşım sağlayacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.