YÖKDİL/2 başvuru tarihi! 2024 YÖKDİL başvuruları ne zaman başlayacak?

YÖKDİL/2 başvuru tarihi! 2024 YÖKDİL başvuruları ne zaman başlayacak?

2024 yılı YÖKDİL sınavlarına başvuruda bulunacak olan öğrenciler tarihler hakkındaki araştırmasını sürdürüyor. Peki sınav başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte merak edilenler…

YÖK Yabancı Dil Sınavına (2024-YÖKDİL/2) katılım sağlayacak olan adaylar ÖSYM’nin yapmış olduğu açıklama ile başvuru tarihi ve sınav tarihlerini araştırmaya devam ediyor. Peki 2024 YÖKDİL/2 başvuruları hangi tarihte alınmaya başlayacak? Başvurular ne zaman başlıyor? İşte o tarihler…

Başvurular 25 Haziran’da başlayacak!

2024 YÖKDİL/2 sınavına girerek bu bağlamda başarı elde etmek isteyen adaylar uzun bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar devam ederken adayların en merak ettiği şey ise sınavların başvuru tarihleri. 2024 YÖKDİL/2 başvuru tarihinin açıklanması ile adaylar o tarihlere odaklandı.

Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı'na (2024-YÖKDİL/2) katılmak isteyen adaylar Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan başvuru ve sınav tarihlerini yakından takip ediyor.

2024 YÖKDİL/2 başvuruları 25 Haziran-2 Temmuz 2024 tarihleri arasında ÖSYM AİS ekranı üzerinden yapılabilecek.

YÖKDİL/2 11 Ağustos tarihinde!

Sınav 11 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak olup sonuçlar 29 Ağustos 2024 tarihinde açıklanmaya başlayacak. Adaylar başvuru süreci ve sınav tarihleri ile ilgili detaylı bilgileri ÖSYM'nin resmi internet sitesi ve AİS ekranı üzerinden takip edebilirler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.