Sıfır otomobillerde çılgın kampanyalar sürüyor! Bir adım da Fiat Egea'dan geldi..

Sıfır otomobillerde çılgın kampanyalar sürüyor! Bir adım da Fiat Egea'dan geldi..

Sıfır otomobillerde çılgın kampanyalar sürüyor! Bir adım da Fiat Egea'dan geldi..

Faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle krediye ulaşımda zorlukların ardından hükümetin güvenlik paketi ve çinli otomobiller sebebiyle sıfır otomobil piyasasında indirim üstüne indirim yapılıyor.

Bir indirim de Fiat'ın en çok satan otomobili Egea'dan geldi.

Buna göre 2 Temmuz ila 2 Ağustos tarihleri arasında 2024 yılı sıfır km egea modellerinde 969.900 TL yerine 799.900 TL kampanyası yapıldı.

Fiat'ın resmi sitesinde yer alan ifadelere göre güncel kampanya koşulları şu şekilde:

Kampanya 02.07.2024 – 02.08.2024 tarihleri arasında 0 km 2024 yılı Egea modellerinde sınırlı sayı için geçerlidir.

Kampanya kapsamında belirtilen 799.900 TL fiyat, Egea Sedan 1.4 Fire 95 HP modellerde tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı üzerinden nakit indirim uygulanmış şekildedir, metalik renk ve ekstra donanımları içermemektedir.

Kampanya kapsamındaki indirim oranları ve indirim tutarları araç modeli ve donanımlarına göre değişkenlik göstermektedir. Kredi kampanyaları ile birleştirilemez. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Fiat dilediği zaman kampanya şartlarını değiştirme veya kampanyayı tamamen sonlandırma hakkına sahiptir. Detaylı bilgi için size en yakın Fiat Showroom'larına ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum