Öğrenciler burs başvurularını Ekim ayında yapacak!

Öğrenciler burs başvurularını Ekim ayında yapacak!

Öğrencilerin heyecanla beklediği burs haberi verildi. Ortaöğrenim bursu başvuruları 1-15 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Merak edilen tüm detaylar haberimizde…

2024-2024 eğitim öğretim yılı yeni dönem burs başvurusu yapacak öğrenciler için beklenen duyuru yapıldı. Burs başvuruları 1-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Vakıflar Genel Müdürlüğü açıkladı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan duyuruya göre; 2024-2025 eğitim yılında öğrencilere verilecek ortaöğrenim bursu başvuruları, 1-15 Ekim tarihleri arasında alınacak.

Genel müdürlükten yapılan açıklamada; ''Ortaöğrenim eğitim yardımları için başvuru tarihlerimiz belirlenmiş olup yükseköğrenim burs başvuru tarihleri ise 2024 yılı YKS ve DGS ek yerleştirme tarihlerine göre belirlenecektir. Yükseköğrenim burs başvuru tarihleri kesinleştiğinde bu sayfada duyurulacaktır.'' ifadesi kullanıldı.

Yapılan duyuru kapsamında, 2024-2025 eğitim yılı eğitim yardımı/burs başvuruları belirtilen tarihlerde alınacak olup burs başvuru, başvuru değerlendirme ve sonuç açıklama dönemlerine ilişkin tüm duyurular www.vgm.gov.tr internet sitesi üzerinden gerçekleşecektir.

VGM burs başvurusu tarihleri belirlendi!

Ortaöğrenim Eğitim Yardımı

01 Ekim 2024 - 15 Ekim 2024

Yükseköğrenim Bursu

Henüz kesinleşmemiştir.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Bursu

Henüz kesinleşmemiştir.

Tarihler ve diğer bilgiler hakkında bütün detaylara Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesindeki duyurulardan ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum