O günden itibaren şiddetli yağışlar bekleniyor! Veliler dikkat!

O günden itibaren şiddetli yağışlar bekleniyor! Veliler dikkat!

Yaz mevsiminin sona erdiği ve sonbaharın fazlasıyla hissedildiği son günlerde 17 Ekim Çarşamba gününden itibaren sıcaklıkların 10 derece birden düşmesi bekleniyor. Peki bölgelerde hava durumları nasıl olacak? İşte detaylar…

Karadeniz'in kuzeyinden ve Balkanlar'dan ülkemize gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havadan dolayı ülkemizin batı kesimlerinde de yağışlı havanın hakim olması bekleniyor.

Marmara bölgesinde yağış bekleniyor!

Bahsi geçen yağışlı havanın ülkemizin özellikle Marmara Bölgesi'nin tamamında ve Batı Karadeniz bölümünde görülmesi beklenmektedir.

Söz konusu yağışlar Cumartesi gününe kadar yurt genelinde görülmesi beklenmektedir. Sabah okula gidecek olan öğrencilerin söz konusu yağışlı hava sebebiyle tedbirli olmaları gerekmektedir.

Çarşamba günü ile yağışlar artacak

Özellikle İstanbul'da okula giden öğrencilerin trafik sebebiyle ulaşımda aksamaların yaşanmasından dolayı okula geç kalma durumları meydana gelebilecektir. Aynı durum okul çıkışları içinde söz konusudur. Okul çıkışlarının iş çıkışı ile bir araya geldiği kademelerde öğrenim gören öğrencilerin ulaşımda yaşanan aksamalar sebebiyle evlene geç ulaşma durumları meydana gelebilecektir.

Velilerin söz konusu öğrencilerin uygun şekilde giyinmeleri konusunda gerekli tedbirleri almaları gerekmektedir. Söz konusu yağışların 17 Ekim Çarşamba gününden itibaren etki alan olarak belirtilen Batı Karadeniz'de ve Marmara Bölgesi'nde görülmesi ihtimali üzerinde durulmaktadır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2 Yorum