Memurlara ek 7 bin 300 TL verilmesi için imzalar atıldı

Memurlara ek 7 bin 300 TL verilmesi için imzalar atıldı

Memurlara ek 7 bin 300 TL verilmesi için imzalar atıldı

Milyonlarca memur ve emekli Temmuz ayında yapılacak maaş zammını bekliyor. Hükümet toplu sözleşme gereği enflasyon farkı kadar maaşlara düzenleme yapacak. Memurlar refah payı düzenlemesi beklerken diğer taraftan belediyelerde çalışan memurlara müjde geldi. Ek 7 bin 300 TL verilmesi için imzalar atıldı. İşte detaylar..

Memurlara ödenen denge tazminatında son dakika gelişmesi yaşandı. Sosyal denge tazminatı için imzalar atıldı. Buna göre tazminat 1.850 TL’den 7.300 TL’ye yükseltildi. Kadirli Belediyesi’nde çalışan memurlara her ay yüzde 400 artırımlı sosyal denge tazminatı ödenecek.

Böylece Belediyede çalışan memurların, her ay maaşlarına ek olarak almış oldukları 1.850 TL’den ödeme, 7300 TL’ye yükseltilmiş oldu. Ödeme 1 yıl boyunca yapılacak.

MEMURLARA HER AY 7.300 TL TAZMİNAT ÖDENECEK

Memurlar bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar; “Sosyal Belediyecilik kapsamında belediyemizde görev yapan memurlarımızı enflasyon karşısında ezdirmeyerek sosyal denge tazminatında yaklaşık % 400 olarak artış yaparak sosyal haklarını 1850 TL’den 7300 TL’ye güncelledik. Kadrolu işçilerimize de 1 maaş ikramiye ödemesi yapacağız. ”ifadelerini kullandı.

Mebpersonel.org / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

10 Yorum