Memur Sen, 3600 ek gösterge için harekete geçti!

Memur Sen, 3600 ek gösterge için harekete geçti!

Memur Sen, 3600 ek gösterge için harekete geçti!

Yıllardır gündemde olan 3600 ek gösterge hakkında yeni gelişme yaşandı. Buna göre Memur Sen, 3600 ek gösterge için harekete geçti. Büro Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yazgan, Bolu'dan Ankara'ya yürüyüş gerçekleştireceklerini açıkladı. İşte detaylar..

Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Yazgan, '3600 ek gösterge meselesi, 4 meslek grubuna verilecekti. Ancak, Cumhurbaşkanımız ve Çalışma Bakanımız tarafından sözü verilmişti. Birinci dereceye gelmiş tüm kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge verilmesi sürecinin bir an önce sonuçlanmasını istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Sn. Yazgan konuşmasına şöyle devam etti:

'Büro Memur-Sen olarak 4 aşamalı bir eylem kararı aldık. Bu eylemlerin son aşamasında Bolu'dan Ankara'ya yürüyeceğiz. Hükümetin sesimizi duyması için 81 ilden gelecek şube başkanlarımızla birlikte bu yürüyüşü gerçekleştireceğiz. İlk aşamada basın açıklaması yaptık, ardından kokart takma eylemi gerçekleştirdik ve dilekçe eylemi başlattık. Şimdi ise Bolu'dan Ankara'ya yürüyeceğiz. Neden Bolu? Çünkü Bolu'dan Ankara'ya 3 milyon 600 bin adım yapıyor. Bu adımlarla 3600 ek göstergeyi kamu çalışanlarına bir an önce yasalaştırın çağrısı yapacağız' şeklinde konuştu.

''24 Temmuz'da yürüyüş başlayacak.''

Yürüyüşün 24 Temmuz'da başlayacağını açıklayan Yazgan, '7-8 günlük bir süreç öngörüyoruz. Bolu'dan yürüyeceğiz' ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4 Yorum