MEB’den o duyuru geldi! Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Kursu açmak için neler gerekli?

MEB’den o duyuru geldi! Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Kursu açmak için neler gerekli?

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açma sürecinde olanlar için Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaptı. Başvuru duyuruları hakkında detaylar haberimizde…

2024 yılında Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurum açma başvurusunda bulunacak olan kişiler için beklenen o haber geldi. Başvuru duyurusu ile birlikte başvuru takvimi ve kontenjanların detayları da belirlendi. İşte merak edilenler…

Kontenjan ve başvuru takvimi netleşti!

Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açmak için başvuruda bulunmak isteyenler için beklenen o açıklama sonunda yayımlandı. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan o haberde Özel Eğitim ve Rehabilitasyon birimi açmak isteyenlerin ne yapması gerektiği hakkında tüm detaylar yer verildi.

Ayrıca ön başvuru ekranı da sistemde açık hale getirildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından dağıtım yerlerine başlığı ile paylaşılan o duyuru metninde kontenjan ve başvuru takvimi netleşmiş oldu.

Kurum için başvuru ekranı açık mı?

Başvuru ekranı 2 Temmuz 2024 Salı günü ookgm.meb.gov.tr internet sitesi üzerinden erişime açıldı. 8 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan başvurulardan hak sahipleri faydalanabilecek. Online platform üzerinden başvuru yapıldıktan sonra kurucu ya da kurucu temsilcisi tarafından 9 ve 16 Temmuz tarihleri arasında İl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bazı belgelerin teslim edilmesi istenecek.

Konuyla ilgili detaylı metne ulaşmak ve talep edilecek belgeleri görüntülemek isteyenler özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurum açılış duyurusu metinini web site üzerinde inceleyebilir.

Milli Eğitim Bakanlığı Rehabilitasyon Merkezi başvuru ekranına ulaşmak için buraya tıklayınız.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.