KYK burs başvuruları başladı mı?

KYK burs başvuruları başladı mı?

Üniversite tercih dönemi yaklaşırken öğrencilerin aklında olan en önemli detay da KYK kurs başvurusu oluyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından sağlanan yurt ve burs başvuruları başladı mı? İşte merak edilenler ve daha fazlası…

YKS tercihleri için işlemler 25 Temmuz Perşembe günü başladı. Öğrencilerin diğer merak ettiği en önemli konu ise burs ve yurt başvurularının başlama tarihleri oluyor.

Tercihler 2 Ağustos’a kadar sürecek!

YKS kapsamındaki öğrencilerin tercihleri 2 Ağustos tarihine kadar devam etmesi bekleniyor. Peki Kredi Yurtlar kurumunda barınmak isteyen öğrenciler için yurt başvurusu ve öğrenim süreleri boyunca devam edecek olan destek bursları başvuruları hangi tarihte yapılacak?

Söz konusu başvurular YKS yerleştirme sonuçlarını açıklanmasının ardından gerçekleşmiş olacak. Geçen sene Ağustos ayında yapılan söz konusu başvuruların bu sene de aynı şekilde Ağustos ayında yapılması beklenmektedir.

KYK bursları için başvurular

Adayların üniversite tercihleri kadar araştırdığı bir şey varsa o da KYK bursa başvuruları olmaktadır. Milyonlarca aday üniversite tercihini düşünürken bir yandan KYK burslarını araştırmaktadır. Burs başvurularının her sene olduğu gibi bu sene de Ağustos ayı ile gerçekleşmesi beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum