Kulaklarınıza inanamayacaksınız! Rekor geldi..

Kulaklarınıza inanamayacaksınız! Rekor geldi..

Kulaklarınıza inanamayacaksınız! Rekor geldi..

Muhtarlara geçtiğimiz yıllarda asgari ücret düzeyinde maaş verilmeye başlandı. Muhtarlara maaşın yanı sıra bir müjdeli haber daha geldi. Asgari ücret alan muhtarlara verilen promosyon rakamını duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız. İşte detaylar..

Muhtarları müjdeli haber Yapı Kredi bankasından geldi. Banka ile yapılan anlaşmada tam 38 bin 200 TL karşılığında imza atıldı. Yapı Kredi banası 2024 yılında rekor ödeme vermeye devam ediyor. Gaziantep ilinde gerçekleştirilen promosyon anlaşması güzel haber ile neticelendi. Sözleşme gereği muhtarların hesabına tam 38 bin 200 TL yatırılacak.

Yapı Kredi, Gaziantep’te büyük bir adım atarak, Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şube Başkanlığı ile yaptığı anlaşma kapsamında 735 muhtara tam 38.200 TL promosyon ödemesi yapacak.

2024 yılı promosyon ödemelerinin arttığı yıl oldu. Promosyonlarda rekor ödemeler gelmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri promosyonları da 40 bin TL seviyesine yanaşmış durumda. Promosyon ihalelerinde önümüzdeki haftalarda müjdeli haberler gelmeye devam edeceğe benziyor.

Mebpersonel.org / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.