KPSS ortaöğretim sınavına girecekler dikkat! Giriş belgeleri erişime açıldı!

KPSS ortaöğretim sınavına girecekler dikkat! Giriş belgeleri erişime açıldı!

Beklenen o gelişme ÖSYM'nin resmi sitesinde yapıldı. Sınava girecek olan adayların heyecanla beklediği KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgeleri görüntülemeye açıldı. İşte detaylar…

Bu yıl KPSS Ortaöğretim sınavına girecek olan adaylar başvurusu onaylananlar için sınav giriş belgesi erişime açıldı. ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden görüntülenebilecek sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte merak edilen tüm detaylar…

Sınav giriş belgesi nasıl alınır?

KPSS Ortaöğretim sınavına girecek olan adayların sınava girmeden önce belgelerini mutlaka alması gerekiyor. Sınav binasında sınav salonunu ve sınav olacağı sırayı görüntüleyebilmek için ÖSYM'nin resmi sitesine giriş yaparak erişebilirler. KPSS Ortaöğretim sınav giriş belgesinin çıktısını almak isteyenler osym.gov.tr adresine girerek T.C kimlik numarası ve aday şifresi ile istenen çıktıya ulaşabilmektedir.

Bugün KPSS Ortaöğretim sınavına katılım sağlayacak olan adayların sınav günü öncesinde sınava nerede geleceklerini görüntüleyebilmelerini sağlayacak o belge erişime açıldı. ÖSYM'nin 15 Eylül tarihinde uygulayacağı KPSS Ortaöğretim sınavı için belirlenen adreslerde hazırlıklar başladı.

ÖSYM KPSS Ortaöğretim Sınavında Başlıca Kurallar

Sınava girecek olan adayların kimlik kartı ve sınav giriş belgesinin yanında bulunması şart. Sınav günü saat 10.00'dan sonra öğrenciler sınav binasına giremeyecekler.

ÖSYM KPSS Ortaöğretim sınavına girmeden önce temel kurallar başlığı adı altında bir PDF paylaştı. O PDF'yi görüntülemek için buraya tıklayın.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.