KPSS önlisans sınavına girenlerin sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih…

KPSS önlisans sınavına girenlerin sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte o tarih…

1 Eylül Pazar günü gerçekleşen KPSS Önlisans sınavı sonrasında adayların merak ettiği en önemli konu sınav sonuçlarının açıklanması oluyor. İşte o çok merak edilen sorunun cevabı haberimizde…

1 Eylül 2024 Pazar günü aylar süren çalışmalarının ardından KPSS önlisans sınavına giren adayların bekleyişi sona erdi. Şimdi ise heyecanla sonuçların açıklanacağı tarihe odaklandılar. Adayların beklediği o açıklama ÖSYM'den geldi. 1 milyonu aşkın adayın başvurduğu sınavın sonuçları işte o gün açıklanacak…

Cevap anahtarı yayımlandı!

KPSS Önlisans sınavı 1 Eylül Pazar günü itibarıyla geride kaldı. ÖSYM resmi sitesi üzerinden temel soru kitapçığı ve cevap anahtarını görüntülemeye açtı. 1 Eylül tarihinde uygulanan sınavın %10'luk cevap anahtarı ösym.gov.tr adresinden görüntülenebilecek.

AİS platformuna kullanıcı şifresi ve T.C kimlik numarası ile giriş yapan adaylar sorulara ve cevap anahtarına direkt olarak erişim sağlayacak. 1 Eylül Pazar saat 13.15'te görüntülemeye açılan temel soru kitapçığı 11 Eylül 23.59'a kadar açık olacak.

ÖSYM KPSS Önlisans temel soru kitapçığını görüntülemek için buraya tıklayınız.

2024 KPSS ÖNLİSANS SINAVI TEMEL SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARI

Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adayların en çok araştırma yaptığı konulardan biri ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldu. Bu konu ile ilgili ÖSYM'den güncel bir haber geldi. 1 Eylül Pazar günü gerçekleşen sınavın sonuçları bu ay içinde açıklanacak.

Sonuç ekranı Ekim ayına kalmadan aktif hale getirilecek. Adaylar 20 Eylül tarihi itibariyle ÖSYM'nin sonuç ekranı üzerinden kontrol edebilecek.

ÖSYM'nin cevap anahtarı bilgisini paylaştığı o yazıda verdiği mesaj:

“Sorular fikir ve sanat eserleri kanunu kapsamında eser niteliğinde olup telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayımlanamaz. Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum