KPSS 2024 DHBT Alan bilgisi sınav soru ve cevapları yayınlandı!

KPSS 2024 DHBT Alan bilgisi sınav soru ve cevapları yayınlandı!

22 Eylül Pazar günü itibarıyla ÖSYM tarafından 81 ilde sınav merkezlerinde gerçekleşmiş olan KPSS DHBT sınavının ardından sınav soru ve cevapları adayların erişimine açıldı. Peki adaylar kitapçığı nasıl görüntüleyecek? İşte detaylar…

ÖSYM 2024 KPSS DHBT sınavı sorunsuz şekilde gerçekleşti. Sınav 22 Eylül Pazar günü saat 10.15'te başladı. Adaylar 10.00'dan önce sınav binasına alındı. Sınav 11.15'te sona erdi. 40 soruluk sınav için 60 dakika süre verildi.

Soru kitapçıkları yayınlandı!

ÖSYM tarafından hazırlanan sınav merkezlerinde gerçekleştirilen sınavın ardından temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarı da yayınlandı. 30 ilde 35 sınav merkezinde gerçekleştirilen sınavın ardından kontroller başladı.

Sistem on gün boyunca açık!

22 Eylül Pazar saat 10.15'te başlayan sınav tam 60 dakika sürdü. Aynı gün içinde saat 13.30'da temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı görüntülemeye açıldı. 2024 KPSS DHBT sınavına dair soru ve cevapları incelemek isteyenler ais.osym.gov.tr adresine T.C kimlik numarası ve aday şifresi ile giriş yaparak görüntüleme yapabilecek. Sistem 10 gün boyunca açık kalacak. Ardından görüntülemeye kapanacak.

KPSS DHBT sınav sonuçları ise 16 Ekim tarihinde açıklanacak. 2024 KPSS Din Hizmetleri alan bilgisi sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı için aşağıda verilen bağlantıya tıklayabilirsiniz. Sınav sorularının sadece %10'u görüntülemeye açılmıştır. Her test için %10 oranında sınav sorusu cevap anahtarı ile birlikte kontrol edilebilir.

https://www.osym.gov.tr/TR,30709/2024-kpss-din-hizmetleri-alan-bilgisi-dhbt-temel-soru-kitapciklari-ve-cevap-anahtarlari--10.html

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.