İŞKUR yayımladı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı!

İŞKUR yayımladı! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı!

İŞKUR’un yayımlamış olduğu iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Bu kapsamda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak. İşte merak edilen tüm detaylar…

İş arayışında olan ve başvuruda bulunacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları gerekmektedir. Ayrıca söz konusu adayın sosyal güvenlik kurumlarından yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları da aranan şartlar arasındadır.

En önemlisi ise; ilgili kadrolar için lise veya ortaöğretim mezunu olmak ve 18 - 35 yaş aralığında olmak yeterlidir.

Başvurular nasıl yapılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan iş ilanı için başvurular, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılmaktadır. Söz konusu işe alım süreci, ilgili iş ilanının yayınlanması ile beraber başlayacak olup, başvuru tarihleri ilerleyen günlerde İŞKUR tarafından ilan edildi.

Bu alımlar 13 farklı şehirde gerçekleşecek!

İşe alınmaya hak kazanan adaylar, başvuruda bulunan adaylar arasından noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecektir.

Söz konusu işe alımlar İzmir, Samsun, İstanbul, Muğla, Antalya, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Kocaeli, Mersin, Trabzon, Yalova, Zonguldak gibi 13 farklı şehirdeki kurumlara yapılacak. Yukarıda belirtilen şartları karşılayan ve iş arayışında olanlar için bu başvurular kaçırılmayacak bir fırsat niteliği taşıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.