DHBT başvuruları hangi tarihte yapılacak?

DHBT başvuruları hangi tarihte yapılacak?

2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi için araştırmalar devam ediyor. Bu alanda sınava girecek olan vatandaşların başvuru tarihlerini takip etmesi oldukça önemli. Adayların yapacağı işlemlerin detayları haberimizde…

2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) başvuruları 9-15 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri "https://ais.osym.gov.tr" adresi veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden yapabileceklerdir.

9-15 Ağustos tarihlerini kaçırmayın!

KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) başvuruları için tarih arayışında olanlar için sevindirici haber artık geldi. Uzun bir süredir bu alanda yapılacak testin tarihi üzerine araştırma yapan adayları için tarih belirlendi. Adaylar 2024 KPSS DHBT başvurularını 9-15 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığında din hizmetlerinde görev almak isteyen adaylar başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri resmi adresi üzerinden yapabilirler. Bunun dışında ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması üzerinden de din hizmetlerinde görev almak isteyen adayların başvurularını gerçekleştirebilirler.

22 Eylül 2024 tarihinde yapılacak!

ÖSYM'nin yapmış olduğu açıklamaya göre 2024-KPSS Lisans genel yetenek-genel kültür oturumu ve eğitim bilimleri oturumu 14 Temmuz'da yapılacak. Bunun dışında en sık araştırılan sınavlardan birisi de alan bilgisi oturumları oluyor. Alan bilgisi oturumları da 20-21 Temmuz'da yapılırken, öğretmenlik alan bilgisi oturumu 4 Ağustos'ta gerçekleşecek. Binlerce din hizmetleri alanından hazırlık yapan adaylar ise KPSS DHBT’ girecek. Bu KPSS DHBT ise 22 Eylül'de yapılacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

1 Yorum